Tenisáci - TJTZ Rakovník 0 : 3

30.10.2009, Neveklov - Ani z tohoto defenzivně pojatého utkání nedokázali Tenisáci vydolovat bod. Tentokrát podlehli smolně soupeři z Rakovníka.

Tenisáci - TJTZ Rakovník  0 : 3
Podávání rukou na začátku utkání © Iveta Vacková

Tenisáci nastoupili v sestavě Stibůrek - Sysel, Mareš, Holánek - Jíša, Zoubek, Božovský, Hruška, Holý. Záměr začít s poctivou defenzivou byl dodržen - a to vlastně po celý zápas. Ovšem jak se bohužel ukázalo, to samotné nemusí k zisku bodů stačit.

Zpočátku měl míč v držení více soupeř, ten se ovšem také nechtěl hnát zběsile za góly, takže jeho hledání skulin v naší obraně bylo prvních zhruba 8 minut marné. V této době se do výrazné střelecké pozice nebyl schopen dostat ani nikdo z hráčů v oranžovém. Poté ovšem přišel z čista jasna gól do naší sítě. Trestuhodně nehlídaný hráč přijal nahrávku před vápnem a i nepříliš povedenou střelou z asi 7 metrů doprostřed brány překonal brankáře, který již padal.

Od té chvíle Rakovník změnil taktiku z "opatrného útoku" na "opatrnou obranu". Také díky tomu převzali Tenisáci postupně iniciativu. Z ní vyplynulo pár zajímavých situací. Za zmínku stojí střela Mareše z větší vzdálenosti, která skončila na tyči a stoprocentní šance Zoubka, který mohl potrestat špatné vyhození gólmana. Ten ovšem potvrdil, že ač technicky vyspělý hráč, od prezidenta se má stále co učit. Jeho plivnutí totiž skončilo přesně v náručí brankaře. Poločas tedy skončil 0:1.

Druhý poločas začal stejně jako ten první skončil. Rakovník chtěl bodovat za každou cenu a vše vsadil na jedinou kartu - ubránění jednogólového vedení. Diváci kteří na druhou půli dorazili, tak mohli sledovat mírný tlak Tenisáků, kteří ho jen obtížně přetavovali v dobré střelecké pozice. Přesto šance přišly. Krásná byla ta ze zhruba 30. minuty. Výhoz brankáře Stibůrka jemně hlavičkou posouvá Sysel na zabíhajícího Holánka. Ten ihned střílí z otočky a přesně!!! Přesně do tyče, od které se balón odráží brankáři hostí pod nohy a následně mizí v jeho náručí.

Dále se Tenisáci dostali k několika málo přečíslením a střelám. Holánek zakončoval nedůrazně, Zoubek a Jíša do gólmana, Božovský vedle. Soupeř stále vyčkával na svoji šanci, která by mu dodala klidu a kterou by se odpoutal do dvoubrankového vedení. A po chybném výkopu od naší brány se dočkal, nenápadná tečovaná střela zapadla do kouta brány - 0:2. V té době zbývalo zhruba 7 minut do konce. I přesto Tenisáci nevěšeli hlavy a zkoušeli Rakovnické zmáčknout. Několik nebezpečných střel z toho ještě vyplynulo, ty však mířily doprostřed branky (do brankáře) nebo do břevna (střela Zoubka).

Utkání zpečetil stejně jako první zápas sezony brankář soupeře. V momentě kdy se Stibůrek vysunul na půlku aby vypomohl při obléhaní protivníkovi svatyně, dokázal brankář hostí střelou přes celé hřiště do prázdné brány zvýšit skóre na 3:0 pro TJTZ Atlantic Rakovník - ten si tak vybojoval cenné 3 body a spokojeně odjížděl. Tenisáci stejně jako v prvním domácím zápase neprotrhli střeleckou smůlu a dále tak čekají na úspěch.

Tenisáci Benešov - TJTZ Atl. Rakovník 0 : 3 (0 : 1)

Rozhodčí: Rybka Zdeněk (), Velebil Tomáš
Diváků: 50
Branky: - 6. Šnídl Josef (Urban Jiří), 33. Urban Jiří (Beneš Marek), 39. Loder Jan
Tenisáci Benešov: Stibůrek David, Sysel František, Holánek Lukáš, Zoubek Lukáš, Božovský David, Jíša Pavel, Hruška Miroslav, Holý Michal, Mareš Václav
TJTZ Atl. Rakovník: Loder Jan, Urban Jiří, Šnídl Josef, Novák František, Somol Martin, Beneš Marek, Doležal Adam, John Petr

Václav Mareš, 1.11.2009

Opravdu chcete smazat tento příspěvek?

Komentáře

Přidat komentář 
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!

Captcha
Pokud nechcete vyplňovat jméno či opisovat kódy, přihlašte se či se zaregistrujte.

Tučný text **text**
Text kurzívou //text//
Odkaz s popiskem "popis":odkaz
Seznam Odrážkový
- položka 1
- položka 2
- položka 3
Číslovaný
1) položka 1
2) položka 2
3) položka 3
Nový odstavec Dvojité odřádkování

Více info zde

Ondra | 3 1 | reagovat | [#217]
» Neděle 1.11.2009 17:56

Mám opravovat hrubky, když nějaký uvidim, nebo to chceš nechat v původním znění? :-)

» Neděle 1.11.2009 20:33

Prece nemuzes kazit Venouskovi jeho nezamenitelnej styl…:)

Ondra | 3 1 | reagovat | [#223]
» Neděle 1.11.2009 20:49 (upraveno v 20:49)

No jako jednu jsem musel opravit :-)

Wašek | 3 1 | reagovat | [#225]
» Neděle 1.11.2009 22:49

Víš co jsem čekal? Že jediný komenty tu budou ohledně pravopisu! :-) Klidně opravuj, já to taky někdy udělám, jsem zjistil, že v tom písmu co je na webu je to vidět líp než v tom editoru…

» Neděle 1.11.2009 22:51

no vidis, a pritom si tu dostal jeden koment az z rakovnika :-D s tim pismem jsem chtel neco udelat, ted si mi to pripomnel :-)

lotr email | 3 1 | reagovat | [#220]
» Neděle 1.11.2009 20:40

Viděl sem, že ten zápas někdo nahrával. Nebylo by možné to video poslat?
Děkuji
Hráč Atlanticu

Ondra | 3 1 | reagovat | [#222]
» Neděle 1.11.2009 20:48 (upraveno v 20:48)

Můžu vyřídit, kdyžtak se ozve na ten vyplněnej email

Wašek | 3 1 | reagovat | [#226]
» Neděle 1.11.2009 22:50

Ještě rozeberou naši hru a příště to bude 0:6!! :-)

hideall showall edit hidemenu
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!