Tenisáci přehráli druholigový Arsenal

Neveklov - 24. dubna jsme se dočkali nečekaného, zato velmi výrazného úspěchu. Po nervydrásajícím průběhu jsme ve 2. kole Poháru ČMFS zdolali 4. tým II. ligy, Arsenal Benešov, 5:3 (1:2).

Tenisáci přehráli druholigový Arsenal
Vítězná radost © Julča Budayová

Na zápas se s námi vydalo několik skalních ultras, kteří na zápas byli vybaveni minimálně stejně tak dobře jako my. Obrovský buben, řehtačky či milióny okousaných tenisáku. To vše čekalo na našeho soupeře.

Zápas začal nadočekávání dobře, když se po úvodním oťukáváni trefil v 8. minutě zoubi, jak jinak než po samostatné akci. Vedení však dlouho nevydrželo, soupeř o pár minut později srovnal stav na 1:1. Od této doby se Arsenal stal týmem udávajícím tempo a my jen bránili. A neubránili, tři minuty před poločasem jsme po chybě v obraně poprvé v zápase prohrávali. 1:2.

Do druhého poločasu vstoupili týmy podobně jak první skončily. Arsenal měl stále mírnější převahu, ale naše naděje držel výborný golman. Avšak po té, co přišla další hrubka v obraně, nám již nepomohl ani on - 1:3. Arsenal asi vycítil šanci a chtěl nás dorazit, ale bylo tomu práve naopak. Po vybojovaném míči a sérii narážeček snižujeme hned po minutě na 2:3. Od této chvíle Tenisáci převzali iniciativu a výsledkem bylo několik šancí, které přiměly fanoušky ještě k heroičtějšímu výkonu než doposud. A dostavilo se i zasloužené vyrovnání. Arsenal jakoby v tuto chvíli odpadl a logickým vyústěním byly další dva banány v hostující brance.

Zápas jsme dohráli v obrovské euforii a divácký support při závěrečném hvizdu vytáhl své nejlepší choreo - naházení připravených tenisáků na hřiště. Krásná chvíle :-). Poté proběhla klasická fotbalová děkovačka a šlo se to zamknout. A do hospody ...

Tenisáci Benešov - Arsenal Benešov 5:3 (1:2)

Branky (asistence): 8´Zoubek, 36´Zoubek (Žižka), 42´Málek (Zoubek), 45´Jíša, 48´Zoubek (Božovský) - 11´Hrachovský (Žáček), 22´Kilián (Brunclík), 35´Žáček (Brunclík)

Tenisáci: D.Stibůrek - D.Božovský, J.Kořínek, I.Málek, V.Mareš, L.Holánek, P.Jíša, L.Zoubek, J.Porcházka, O.Žižka

Arsenal: J.Kondrát - J.Brunclík, J.Hampešť, J.Hrachovský, P.Kilián, P.Novotný, P.Šimáček, M.Mrha, O.Žáček

Ondřej Žižka, 1.5.2009

Opravdu chcete smazat tento příspěvek?

Komentáře

Přidat komentář 
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!

Captcha
Pokud nechcete vyplňovat jméno či opisovat kódy, přihlašte se či se zaregistrujte.

Tučný text **text**
Text kurzívou //text//
Odkaz s popiskem "popis":odkaz
Seznam Odrážkový
- položka 1
- položka 2
- položka 3
Číslovaný
1) položka 1
2) položka 2
3) položka 3
Nový odstavec Dvojité odřádkování

Více info zde

Nikdo zatím nevložil komentář. Buďte první!
hideall showall edit hidemenu
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!