Tenisáci - TJTZ Atlantik Rakovník

Ve 13. kole krajské soutěže Tenisáci změřili své síly s týmem z Rakovníka, jemuž na podzim přenechali po zvláštním utkání (4:3) všechny body. Nyní, vědomi si výhody domácího prostředí, si chtěli pro výhru dojít sami.

Hned od prvních chvil však hra vypadala trochu jinak, než se zřejmě očekávalo. Atlantik rozhodně nechtěl přenechat taktovku zápasu v rukou domácích, jeho hráči se rvali o míč a neradi se ho zbavovali. Tenisáci ustoupili od této přetahované připomínající „kdo má míč, vyhrává“ a začali hrát „kdo nedostane gól a nějaký dá, ten vyhrává“. Brzy jim k tomu napomohla i úvodní branka, když se z nenápadné situace prosadil umístěnou střelou Hocek. Po celý zbytek první půle se hosté vehementně snažili vyrovnat. Avšak defenziva Benešovských pracovala precizně a k mnoha střelám soupeře nepustila, natožpak do velkých šancí. A tak se po dvaceti minutách zdálo, že scénář Tenisáků by mohl dojít naplnění.

 

I ve druhém poločase se podle něj hrálo. Ve 25. minutě se po spolupráci Hruška-Božovský podařilo domácím zvýšit vedení. Hosté se i nadále tlačili do koncovky a snažili se přidat na obrátkách. Nicméně obránci Tenisáků nedali ofenzivním hráčům soupeře čuchnout balonu a útočníci dokázali zblokovat takřka každou střelu ze vzdálenějších pozic, kterými Atlantik zkoušel pozornost brankáře Vašáka. Ten ale vždy stál na správném místě. Poté si řekl o slovo Mareš, jenž dvěma zásahy po rychlých protiútocích vnesl do řad domácích ještě více klidu. Zanedlouho se navíc něco podobného podařilo i Fraňkovi – 5:0. Takový stav byl pro borce z Rakovníka poněkud krutý a ti i nadále vyvíjeli značnou snahu o překonání gólmana domácích. V poslední minutě, když už se zdálo, že se to nepodaří, došlo celkem zbytečně k šestému akumulovanému faulu Tenisáků a střelec hostí s jistotou proměnil. A 3 vteřiny před koncem se rozvlnila Vašákova síť ještě jednou, Atlantik si tak přeci jen vybojoval dva čestné a zasloužené zásahy.

 

Václav Mareš, 17.1.2012

Opravdu chcete smazat tento příspěvek?

Komentáře

Přidat komentář 
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!

Captcha
Pokud nechcete vyplňovat jméno či opisovat kódy, přihlašte se či se zaregistrujte.

Tučný text **text**
Text kurzívou //text//
Odkaz s popiskem "popis":odkaz
Seznam Odrážkový
- položka 1
- položka 2
- položka 3
Číslovaný
1) položka 1
2) položka 2
3) položka 3
Nový odstavec Dvojité odřádkování

Více info zde

Nikdo zatím nevložil komentář. Buďte první!
hideall showall edit hidemenu
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!