SK Olympik Mělník B - Tenisáci Benešov

12.11.2012 - Konečně se letos Tenisákům podařilo otočit nepříznivý stav utkání ve svůj prospěch.  A jakým způsobem! :-)

Před začátkem utkání u Tenisáků vládla tradiční dobrá nálada, přestože se z několika tváří dala vyčíst únava podpořená nedostatkem spánku a naopak výrazným přebytkem alkoholu. Po typické imaginární rozcvičce a úpravě trenýrek do bojové pohotovosti se šlo na věc. Úsměvy benešovských hráčů v průběhu prvního poločasu postupně zhasínaly. Dvě ztráty míče uprostřed pole, dva rychlé protiútoky, poločasové vedení Mělníku 2:0. Chaotická parodie na futsal v podání Tenisáků v kontrastu s organizovanou hrou Olympiku, nedávala před druhou půlí mnoho nadějí na zvrat.

A tak Tenisáci převzali roli zlého vlka ze známého seriálu Jen počkej, zajíci. Výhrůžku Davida Božovského "Jen počkejte, až se rozehrajem!" pochopil mělnický zajíc až příliš pozdě. Výhoz brankáře Fraňka zpracoval Stibůrek a pohrál si s domácí obranou jako s nafukovací Mařenou - 2:1. 47 vteřin před koncem utkání učesal Jíša lehoučkým obloučkem vrabčí hnízdo na hlavě naskakujícího Sysla a brankáři Olympiku proklouzl balon mezi rukou a tělem - 2:2. Probuzený Stibůrek pak v posledních vteřinách zápasu postupoval obranou soupeře jako tank a když už se zdálo, že je mimo střeleckou pozici, tak práskl do míče a křížnou střelou urval Tenisákům 3 body za vítězství v poměru 2:3.

Aktivitou však Stibůrek hýřil dál, a to i později v restauračních zařízeních, i v lehké verbální přestřelce před kabinami obou mužstev. Zůstalo naštěstí jen u slov a mělničtí mladíci se tak maminkám vrátili vcelku a můžou doma vyprávět o setkání s bizarním týmem z Benešova. Další zápas hrají Tenisáci v Neveklově proti známénu soupeři Foboz Slaný.

Martin Voříšek, 12.11.2012

Opravdu chcete smazat tento příspěvek?

Komentáře

Přidat komentář 
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!

Captcha
Pokud nechcete vyplňovat jméno či opisovat kódy, přihlašte se či se zaregistrujte.

Tučný text **text**
Text kurzívou //text//
Odkaz s popiskem "popis":odkaz
Seznam Odrážkový
- položka 1
- položka 2
- položka 3
Číslovaný
1) položka 1
2) položka 2
3) položka 3
Nový odstavec Dvojité odřádkování

Více info zde

Nikdo zatím nevložil komentář. Buďte první!
hideall showall edit hidemenu
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!