Atmos Bělá p. Bezdězem - Tenisáci Benešov

Do pěkné sportovní haly v Bělé dorazila na utkání slušná návštěva zhruba 100 diváků. Velkým lákadlem pro ně, kromě samotné hry domácích v poslední době, je i Jan Flachbart, kterého si můžeme pamatovat z jeho angažmá v pražské Spartě z před pár let.

Sestava Tenisáků: Franěk – Mareš, Stibůrek F., Kořínek, Holánek L. – Sysel, Zoubek, Bartůšek, Stibůrek D.

Góly Tenisáků: Stibůrek D., Zoubek, Bartůšek

Všichni přítomní mohli sledovat atraktivní zápas s mnoha střeleckými příležitostmi na obou stranách. První gól se podařilo vstřelit Tenisákům hned z první šance, ovšem jak se stalo již několikrát v této sezoně, do šaten odcházeli za nepříznivého stavu. Nejprve se domácí prosadili z přímého kopu, jenž byl nařízen po nasimulovaném pádu. Podruhé slabou střelou, kdy měl brankář Franěk zacloněný výhled a do třetice z desetimetrového kopu, který hráči Bělé získali poctivým střádáním akumulovaných faulů za viditelné pomoci rozhodčích.

Druhý poločas vypadal podobně jako ten první. Tenisáci mnohokrát postupovali v přečíslení, obvykle ale jejich snahu o vstřelení gólu zarazil brankář domácích nebo hráči akci - jak se říká - zadrbali sami. Čtvrtý gól inkasoval Franěk po střele tečované do protipohybu. I ve druhé půli domácí okatě snadno získali výhodu šesti faulů soupeře. Z toho vytěžili jeden gól na nějž odpověděl Zoubek střelou z přímého kopu. Poté, i za stavu 5:2 pro domácí, se na hřišti odehrával úporný boj a Benešovští se nehodlali s takovým výsledkem smířit. Aktivní hrou se jim povedlo donutit soupeře k šestému faulu. Nařízený trestný kop se jim bohužel proměnit nepodařilo, zazvonila tyčka. V závěru upravovali skóre hráči domácího celku ještě dvakrát a Tenisáci jednou.

Přes atraktivitu utkání se v Bělé odehrál rozporuplný zápas, jenž zanechal u hráčů hostí velmi smíšenými pocity. Pokud by dokázali využít své velké šance především z prvního poločasu, mohli odjíždět veselejší i za těchto podmínek. Za zmínku ještě stojí hattrick Flachbarta. (s Flachbartem mám na jesličky skóre 1:1 - pozn. autora)

Václav Mareš, 10.1.2011

Opravdu chcete smazat tento příspěvek?

Komentáře

Přidat komentář 
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!

Captcha
Pokud nechcete vyplňovat jméno či opisovat kódy, přihlašte se či se zaregistrujte.

Tučný text **text**
Text kurzívou //text//
Odkaz s popiskem "popis":odkaz
Seznam Odrážkový
- položka 1
- položka 2
- položka 3
Číslovaný
1) položka 1
2) položka 2
3) položka 3
Nový odstavec Dvojité odřádkování

Více info zde

Ondra | 3 2 | reagovat | [#1191]
» Pondělí 10.1.2011 15:37

Letos rozdával radost někdo jiný, měli jste si alespoň nechat podepsat dresy! :-)

hideall showall edit hidemenu
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!