Foboz Slaný - Tenisáci

10.2.2012 - Tenisáci po třech bodově neplodných kolech konečně zabrali a v dramatickém utkání vybojovali výhru ve Slaném.

V úvodu zápasu se hráči Fobozu do svého soupeře opřeli, tak jak to slánské týmy na svém malém hřišti umějí. Díky dobrému pohybu a dvěma pohotovým střelám se ujali vedení. Trvalo asi deset minut než Benešovští přidali na důrazu a srovnali tak herně krok s domácími. Když se snažili vrátit do zápasu, zamrzeli je dvě velké příležitosti Mareše, které skončili střelou do tyče a posléze do břevna. Chvíli před přestávkou se povedlo Filipu Stibůrkovi alespoň snížit na 2:1.

V druhém dějství se odehrávala na palubovce tuhá bitva o body. Nejprve došlo k vyrovnání a poté dokonce Tenisáci kopali pokutový kop nařízenou za hru rukou. David Stibůrek však neměl na rozdíl od svého bratr svůj den a exekuce se mu nepovedla, a tak si slovo vzali pro změnu domácí – 3:2. To se nelíbilo F. Stibůrkovi, který opět skóroval a měl tak na svém kontě již hattrtick. Poté zakončil hezkou akci do prázdné branky Mareš a F. Stibůrek završil své střelecké představení, čímž stanovil průběžné skóre na 3:5. Pár minut před koncem už se zdálo, že je Foboz zlomen, ale vzal si oddechový čas a začal hrát power-play. A úspěšně – ve 39. minutě vyrovnával. Trenér domácích viděl, že hra s brankářem v poli dělá hostům velké problémy a chtěl urvat všechny tři body. To se ale přepočítal, v poslední minutě totiž rozhodl Božovský z přečíslení o výhře Tenisáků 6:5.

Tenisáci nyní okupují čtvrté místo ligy. Další utkání sehrají v domácí neveklovské hale v pátek 17. února od 20:30 proti týmu SK Olympik Mělník B.

Václav Mareš, 12.2.2012

Opravdu chcete smazat tento příspěvek?

Komentáře

Přidat komentář 
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!

Captcha
Pokud nechcete vyplňovat jméno či opisovat kódy, přihlašte se či se zaregistrujte.

Tučný text **text**
Text kurzívou //text//
Odkaz s popiskem "popis":odkaz
Seznam Odrážkový
- položka 1
- položka 2
- položka 3
Číslovaný
1) položka 1
2) položka 2
3) položka 3
Nový odstavec Dvojité odřádkování

Více info zde

Nikdo zatím nevložil komentář. Buďte první!
hideall showall edit hidemenu
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!